Over ons en onze sponsoren

Oxer Ruitersport werd in 1995 opgericht als een uit de hand gelopen hobby. In eerste instantie was het idee om vooral mensen te helpen met het onder het zadel brengen van paarden en pony’s die nog niet eerder gereden hadden met zadel en ruiter. Na een aantal maanden kwamen we er al achter dat het niet mogelijk was om het hierbij te houden. Onze klanten vroegen ons om trainingen te geven en vroegen om advies bij de aankoop van zadels voor de paarden die we getraind hadden. Daarom besloten we uit te gaan breiden, en gelukkig kregen we daar hulp bij.

Zadelmaker Van den Bosch

De eerste persoon die we hier moeten bedanken, is Van den Bosch. Deze zadelmaker uit het midden van het land heeft ons enorm geholpen door zadels tegen kostprijs te leveren toen we een manege op wilden zetten. Het maakte het voor ons mogelijk om kwalitatieve zadels voor alle paarden en pony’s te hebben, zodat we rijlessen konden geven. De samenwerking hield hier niet mee op. Een jaar later besloten we om zadels en andere producten te verkopen na de vraag van veel klanten. Van den Bosch leverde ons direct 25 zadels die we niet af hoefden te rekenen als we ze niet verkochten. Binnen een week waren de zadels verkocht en tot op de dag van vandaag zijn we erg blij en dankbaar voor de samenwerking die we nog steeds hebben.

Hoefsmid Joran de Slechte

Joran kennen we natuurlijk al veel langer. Hij komt regelmatig langs bij al zijn klanten in Rossum en toen hij hoorde wat wij van plan waren, vroeg hij ons om een flyer te maken met informatie, zodat hij deze bij zijn klanten achter kon laten. Dit heeft een enorm effect gehad, we hebben binnen een maand tijd alle mensen bereikt die in onze doelgroep zitten. Het gevolg was dat de aanmeldingen binnen korte tijd binnenstroomden. Joran bekapt en beslaat nog steeds alle paarden bij ons in de manege. Heb je een paard of pony die op ijzers gezet moet worden, of moeten de hoeven bekapt worden? Dan kun je dit bij ons aangeven, Joran komt elke twee weken langs om alle paarden en pony’s te doen, ook van paarden die niet bij de manege horen. Graag contant afrekenen!

HAVENS

De samenwerking met HAVENS heeft zijn vruchten afgeworpen. De paardenvoeder bestond al meer dan 150 jaar toen wij Oxer Ruitersport oprichtten. Na een aantal gesprekken zijn er een aantal mensen van het bedrijf bij ons langs geweest en zij hebben ons voorzien van een aantal handige adressen, namen en telefoonnummers waar we dankbaar gebruik van gemaakt hebben. De boxen in de stallen die we gebruiken, hebben we op een voordelige manier kunnen krijgen dankzij de mensen van HAVENS. Daarnaast hebben zij ons verschillende adressen gegeven voor paardenvoer en hebben we met regelmaat HAVENS-voer kunnen krijgen voor onze paarden. Sindsdien raden we dit paardenvoer aan voor alle mensen die willen trainen met paarden op een hoger niveau.

Daarnaast willen Marianne en Jan alle klanten en leden bedanken. Het vertrouwen in onze trainingen en producten maakt het voor ons elke dag weer mogelijk om het beste te leveren. We hopen ook in de komende maanden weer veel klanten en leden te mogen verwelkomen bij ons op de manege, maar uiteraard komen we ook bij onze klanten aan huis voor het trainen van de paarden en het leveren van zadels en andere producten. Onderaan de website vind je ons telefoonnummer wanneer je direct een afspraak wilt maken!